FideszInfo - oldal statisztika

Rudolf János küldte be 2022. 11. 06., v – 10:00 időpontban

Időről időre kitesszük az oldal látogatottsági adatait.
Ám fontos:
1 - felhasználói adatokat NEM gyűjtünk és NEM is szolgáltatunk SENKINEK se.
2 - Ezen felül pusztán egyetlen szabály van: a jó ízlést sértő tartalmakat eltávolítjuk.

(bitbűvészeknek, a technika réseit keresőknek, tipp:
1 - NE a birosagiad.hu-ról /lököttek!/
2 - semmi extra védelem rajt + ma az EU területéről jön. Ez nem hiba, pusztán egyetlen kattintás és másik állam joga.
Tehát aki nem hülye az érti, hogy felesleges. - Ha meg nem érti olvassa)

A publikus stat célja pusztán annyi, hogy ne legyen vita pereskedésnél.
A sárga oszlopot kell nézni: utolsó egész nap 418 egyedi (azonos alhálózatból)
Ennek 100%-a organikus, azaz beszéddel terjed, keresők nulla.
//server load 0.00semmi - pl ddosolva elnyomni: butaság//

fideszinfo - oldal statisztika

fideszinfo - oldal statisztika

Hogyan kerül hozzám a fidesz.info internet cím? (nem kell érte senkit lecseszni -"miért nem fért bele sok milliárdba?"- inkább: ideteszem)
Hát úgy, hogy a Fidesz nevű párt 1993-ban Zalában még nem létezett. 

Dr Zsiga Zsolti egy okos ügyvéd találta ki, hogy kéne ilyen is ide, ezért egyik este megkeresett. Rázsi Imi javasolt neki, aki akkor nagy kisgazda volt. Én meg már a 80-as évek közepén részt vettem ellenzéki összejöveteleken. Pl mikor Kéri Kálmán bácsi előadást tartott a Balaton Múzeumban. A rendőrök zsigulikkal azt körbevették, és mivel én voltam egyetlen 18 év alatti (86 magassága, lehettem 15-16) ezért engem be is vittek. Jártam "Kádár börtönében", olyan jól hangzik ma ezzel dicsekedni. A valóságban csak pár óra volt és csak fogda, de attól még ütősen hangzik. (Érdekességként: Kéri Kálmán lesz majd a 90-es parlament korelnöke. Az első szabadon választott parlament első elnöke.) Közben Imi már 90 előtt is ott topogott ellenzéknél, 90 után pedig a kárpótlási árverésekre kisgazdák kergették. 

Jó sztorik voltak azok is: senki sem mondta nekik, hogy verjék szét a téeszt. Attól, hogy a nevükre kerül a föld, még ne adják el azt azonnal, ám ekkor a liberális sajtó felkarolt egy pesti ügyvédet (Torgyánt) aki bedumálta a parasztoknak, hogy a Nagyatádi-Szabó -féle földosztós mozgalom az nem is balos, hanem jobbos. Nép meg elhitte. Újság is azt mondja.
Az sem érdekelte őket, hogy 1945 után a szovjetek is biztosan engedték volna nyerni kisgazdákat, ha jobbosok és nem balosok. 
Úgyhogy ezek az árverések mindig kabarék lettek: Zalaszántón verte paraszt az asztalt, az az apja földje volt, neki másik föld nem jó, ő ragaszkodik ahhoz. Aztán mikor iratokat átnéztük derült ki, hogy az a föld a Festetics grófé volt. Az apja, a drága papa majd csak 1947-ben kapja. Pont a kommunisták és a régi balos kisgazdák adják földet apjának. A nagy gazdag apuka napszámos azaz "zsellér" volt grófnál. Ha volt munka evett apuka, ha pedig a "feneséges nagyúr" nem adott munkát, akkor apuka nem evett. Apuka 45 előtt nem "kulák" volt, hanem éhezett.
Ám az apuka viszont nem megtartotta, hanem miután nyugdíjba ment a téeszből (a 60-es években) még meg is "váltották tőle": azaz eladta. A kedves papa pénzé tette: tőle a kutya se vette el... De gyereket ez nem érdekelte, ott verte Szántón az asztalt, az a föld volt az apjáé, különben meg Torgyánnak van igaza! Köszönet érte Göncz Árpádnak.
Szóval ilyen körülmények közt haverkodtunk össze Rázsi Imivel, aki aztán hálából rámsózta a fideszt zalában.  

Zsiga Zsolti este sötétben állított be. Kiskapuban a háta mögött pont egy utcai lámpa, így az arcát nem láttam, azt árnyék takarta, de azt közölte, hogy 1,5 év múlva (94-ben) ő lesz a Fidesz helyi országgyűlési jelöltje. Én meg gratuláltam hozzá, csak furcsálltam már ilyen korán elkezdődik a kampány, ám megtisztel személyesen keres. Miután Zsolti is elnevette mondta csak, hogy az annyira nem egyszerű, mert előbb kellene valamilyen helyi fidesz csapat. Ekkor hivatkozott Rázsira, amire aztán én a kapuból, a sötétből, behívtam. 

Fidesznél rendes állást ajánlottak, fizetnek ha megszervezem őket. Ám egyrészt jól kerestem, pl vonaton is ingyen utazhattam (ország szakszervezeti vagyonát osztottam szét, álá Tocsik Márta - Pokorni Zoli akkor még Ligás pedagógus, sokat járt akkor le Keszthelyre - osztogatás vége 99,999%-ban pedig az lett, ami javaslatot asztalra tettem. Csak halkan: ez akkor nagyobb érték volt, mint az ország éves(!) GDP-je(!) Érdekes kérdés: hova lett? Kinél van ma a szakszervezetek vagyona?
Ide apró történet: jöttek hozzám bányászok küldöttségben igazi díszegyenruhájukban. Azt kérdezték, hogy "ugye nem csapom be őket?" Azt válaszoltam, ha az osztogatás után úgy érzik károsodtak, akkor csak üzenjenek és én megyek hozzájuk a föld alá bányásznak. Hát hogyan máshogyan nyugtathattam volna meg őket? Majd a Horn Gyuláék fosztják ki őket...
Szintén számíthat: NEM "politikai munka" volt (hihetnénk okkal az előzmények alapján pedig nem) hanem matematikai. Egy nagy szobát telepakoltak iratokkal, mert senki sem tudta megmondani mi is pontosan a hajdani SZOT vagyon. Azokban az iratokban a visegrádi Salamon toronytól kezdve a miskolci bányatavakig, számos vasúti sínek alatti területekig - de rengeteg valóban értékes (!) is volt. Pl az összes hotel, szakszervezeti üdülő. Nagyobb vagyon, mint amit 1 év alatt 10 milliónyian megtermelünk, csak tucatnyi és néha egymásnak is ellentmondó forrásból érkeztek az adatok: igazi "káosz".
Miután megoldottuk matematikai részét Dr. Halassy Béla prof hivatalosan is elkérte. (a linken nem látszik milyen nagy név ő, az un. Halassy-Bachman modell ma az egész világon a sztenderd. Az alap. Az amire ma az összes adat épül – jogásznak: Iusztinianusz szint) Már nála volt puszta illemből tette, fejlesztési oktatási célra kérte, mert  -a Földön elsőként - adatokhoz un. "objektumokat" használtunk. Igazi tudós pedig nem lop. Megtiszteltetés volt. Adatszerkezetre objektumokat ma sem használ senki, nagyon messze van még az "okosautó", a "KIT gyere ide")
Tudományos "karrierem" befejezése: hívtak az akkor alakuló MÁV informatikához vezetőnek. A fontos kábelek ma is a sínek mellett mennek, világból az internetes jelek ott érkeznek (monitorodra most ezt a szöveget is vasút hozza) Nagy mákom nem vállaltam: sikkasztásokért rendszeresen lesittelik főnököket. Okos döntésem volt, hogy jó hely nekem Keszthely.

De vissza "másrészt fidesz" témára (ami fenti ideje alatt jött púpnak a hátamra) egyik megbeszélésen a parlamentben egy pécsi gyagyással összevesztem. Nagy arcú, tipikusan buta képviselő volt, de a központban kampányt rábízták. Alelnök volt fidesznél, vagy mi a franc. Még terv volt de már mutogatta „jön a narancs” plakátot, én szókimondó, kinevettem: Buta vagy te kampányhoz! Zsiga Zsolti állított le ne bántsam: Itt "csak szépek lehetünk", de okosak nem. Na mindegy, ettől az epizódtól független Zsoltinak segítettem. 

Azzal kezdődött, hogy Sand, Miháld, Pat apró zalai faluk háromszögében már volt egy kocsmai társaság, ők voltak az egyetlen fideszesek, és sehol senki más. Úgyhogy elsőként kellett 10 emberke, aki be is lép a pártba. Hévízről unatkozó fiatal orvos feleségeket szerveztünk be, minden volt: csak legyenek. Ennek az "akciónak" egyik gyümölcse Szalai Annamária, a médiahatóság későbbi nagyhatalmú vezetője. Tőle béreltük Zegen a termet. A mozis kislányt konkrétan én szervezem a fideszbe be, de szerintem nem bánta meg aztán soha egy pillanatra se. Viccelődni nem lehetett vele, amúgy kedveltem: főleg mert olyan lelkes lett! Akkor Orbán Viktor még az ajtóban állva fogadta az embereket, aztán megesett Annamari felhúzta Viktor sliccét. Jaj lány, hogyan lehet ennyi eszed?

A 94-es választásokról talán még érdekes adat: Várvölgyöt megnyertük. (a „jön a narancs” oda egy darab se ment, ami persze országosat bukott - Fenékpusztát meg a kommunisták!) 
A nagytőkének busásan kifizetődött Bibó segédjét Göncz Árpikát felvásárolni, újságokban sztároltatni: Horn Gyuláékon betegre kereshették magukat. (ez semmi amit bűnéért kapott)
Vadkapitalista "libsik" ebben a Göncz kifütyülésben ma is hazudnak. A valóság az, Árpád egyetlen pillanatra ugyan, de egyesítette a nemzetet. A tömegnek csak harmada lehetett corvinos (ők nagy számban lettek un. „nemzetőrök” – akiket azért ismerek jól mert már számos kitüntetést akartak adni, ám nekem van a családomban olyan ki miatt én nem fogadhatok el olyat) a kifütyülős tömeg másik, nagyobbik fele viszont őskövület szakszervezetisek voltak, munkástanácsosok és ilyesmik. Itt fenn leírtam, honnét ismerem jól őket.
Azaz pont az igazi 56-osok fütyültek, azok akiket Árpád cserben hagyott. Azon húzták fel magukat, hogy ilyenek mentek a tévében (könyörgött Dénes annak az ócska pojácának aki korábban is emberek kinevettetéséből élt) mert a téma arról szólt ha loptok (és mi ezért rátok szólunk, akkor) NE nácizzatok. (mert senkit sem érdekelt senkinek se a származása, se a vallása)

„…ha az antiszemitizmus nagy bűn, mert az, akkor az antiszemitizmussal való alaptalan vádaskodás ugyanakkora bűn, és ugyanolyan ítélet alá kell, hogy essék.”
- Csengey Dénes

Tehették mert Göncz nem engedte hazug tévé és rádió vezetőket leváltani. Hát persze a sok süketelés közben elfelejtődött ami fontos, Horn Gyuláék végül el is vihették a vagyont. Én értem a valóság senkinek sem tetszik, pedig Antall József "titkos beszéde"... 

Mikor aztán jött az internetkorszak, persze hozzám került ez a cím. Eddig pihent, de mindig éreztem egyszer kell majd valamire...

Új hozzászólás